Samenwerking Stipt! Advies & Administraties en Admifa Accountants & Adviseurs

In maart 2016 hebben wij, Henk Kamping-Hans Bloem-Wouter Aalders, onze eigen eenmanszaken ingebracht in een gezamenlijke onderneming Stipt! Advies & Administraties.

Tot volle tevredenheid hebben wij samengewerkt binnen Stipt! Advies & Administraties. Echter door ernstige ziekte van Henk Kamping zien wij ons genoodzaakt beslissingen te nemen om de continuïteit van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen.

Wij hebben daarom besloten om ingaande 1 januari 2023 nauw te gaan samenwerken met Admifa Accountants & Adviseurs (www.admifa.nl).

Admifa is een gerenommeerd accountantskantoor dat volgend jaar 25 jaar bestaat, met vestigingen in Stadskanaal en Nieuw-Weerdinge. Zij dragen al jaren de volgende woorden uit: betrouwbaar, betrokken, persoonlijk, laagdrempelig. Deze woorden klinken ons uiteraard als muziek in de oren. Dat is waarvoor wij binnen Stipt! ook altijd hebben gestaan.

Voor u als relatie betekent het dat wij onze dienstverlening gewoon vanuit ons kantoor te Hoogezand blijven uitvoeren. Helaas zal Henk Kamping in de nieuwe samenwerking niet terugkeren op de werkvloer. Zijn taken zullen worden overgenomen door Wouter Aalders, Hans Bloem, onze medewerkster Hilda Koenes en medewerkers van Admifa.

Wij vertrouwen erop u hiermee geïnformeerd te hebben over de aanstaande wijzigingen en gaan uit van een goede samenwerking met u, nu en in de toekomst!

Met vriendelijke groet,

Stipt! Advies & Administraties