Stipt! Advies & Administraties voor particulieren, startende ondernemers en het midden- en kleinbedrijf

Wie is STIPT!

Henk Kamping, Hans Bloem en Wouter Aalders vormden het hart van Stipt! Drie ondernemende adviseurs die hun bedrijven in 2016 samenvoegden tot één sterk advies en administratie kantoor in Hoogezand. Door ziekte en uiteindelijk het overlijden van Henk Kamping op 10 februari 2023, hebben de mede-vennoten doen besluiten om een nauwe samenwerking aan te gaan met Admifa Accountants & Adviseurs.

Admifa is een gerenommeerd accountantskantoor met vestigingen in Stadskanaal en Nieuw-Weerdinge. Zij dragen al jaren de volgende woorden uit: betrouwbaar, betrokken, persoonlijk, laagdrempelig. Deze woorden klinken ons uiteraard als muziek in de oren. Dat is waarvoor wij binnen Stipt! ook altijd hebben gestaan.

Hans brengt graag structuur aan. Zoekend naar praktische oplossingen schept hij overzichtelijke dossiers. Hij voelt zich een soort financiële huisarts. Hij is betrokken bij zijn relaties, wil graag weten wat voor hen belangrijk is en hem of haar vanuit die insteek zo goed mogelijk begeleiden. De ruime ervaring zorgt dat Hans u van een gedegen advies kan voorzien.

Wouter is Stipt met cijfers, maar ook altijd op de hoogte van hoe het met zijn klanten gaat. Hij beschouwt iedere klant als uniek en werkt graag langdurig samen. Daardoor bouwt hij trouwe klantrelaties op.